Tips

Een stedelijk en kosmopolitisch appartement

Een stedelijk en kosmopolitisch appartement

De oorspronkelijke staat van het huis was georganiseerd op de begane grond op een groot terras, twee slaapkamers, een aparte keuken, badkamer en woonkamer.

De behoeften van de eigenaar, een enkele jiven, waren anders en hij legde zichzelf in handen van de A54-studio om ze te realiseren: meer open en ruime ruimtes met een eenpersoonskamer, een woon-eetkamer met geïntegreerde keuken en opslagruimte. De rol van de keuken was belangrijk omdat hij dol is op het fornuis.

Er zijn dus twee zones gecreëerd: een bij dag en een bij nacht. Dit is het resultaat.

www.a54insitu.com

Adverteren - Blijf lezen onder De keuken, as van de dagzone

Een werkfront en een ruim eiland - met een kookplaat - die de omgeving organiseert: de keuken en de woonkamer.

Met voedselreep

Het eiland breidt uit met een bar met krukken.

Goed opgelost

Detail van de opslagkolom met geïntegreerde oven en magnetron.

Originele afwerkingen en oplossingen

In zwart en hout, sommige witte noten zoals planken op de gootsteen die "verbergen" met glazen schuifdeuren.

Op het werk front, de gootsteen

Op het werk front, de gootsteen. Het eiland neemt ook een pauze in termen van steunvlak. De keuken is een ontwerp van A54insitu. Apparaten, van Balay.

Zeshoekige coatings

Op de vloer, zeshoekige tegels, van Equipe Cerámicas, die zich ook in een deel van het keukenfront uitstrekken om het tegen spatten te beschermen.

Een zeer evenwichtige set

Functioneel, ruim en perfect voor het delen van momenten in de keuken met familie en vrienden. A54insitu loste deze omgeving dus op, volgens de verzoeken van zijn klant.

Met natuurlijk licht

Een pluspunt in de keuken. Krukken, Ondarreta.

Ontsproten van het werkoppervlak afwerkingen

In deze afbeelding ziet u het hout van het aanrecht in de keuken, het detail van de vloerbedekking en de vereniging met het hout van de dagruimte.

De woonkamer

Ruim en zeer neutraal. Sofa van Izu Tapijt van Gan. Kussens, van Ferm Living.

Twee openingen

Vanuit de dagzone worden twee openingen naar de kamer en de ingang en naar de badkamer geopend, de laatste opgevat als een overgangszone zodat deze in de kamer is geïntegreerd en tegelijkertijd toegankelijk is vanuit de dagzone zonder te hoeven stappen de slaapkamer

De opening naar de badkamer sluit met een houten schuifdeur.

Uitzicht op de wastafel en de woonkamer op de achtergrond

Taps, door Hansgrohe. Wastafelkast, ontwerp van A54insitu, in berken multiplex. fonteintje Bali in het zwart, door Bathco.

De badkamer

Op twee fronten, op de ene de wastafel en op de andere de meest intieme ruimte achter glazen scheidingswanden.

Uitzicht op de badkamer

De badkamer is onafhankelijk met twee deuren.

De slaapkamer

De slaapkamer heeft een kleedkamer achter een scheidingswand waarop het bed rust.

Uitzicht vanuit de slaapkamer op het daggedeelte

Uitzicht vanuit de slaapkamer op het daggedeelte.

De kleedkamer

Open en met natuurlijke en kunstmatige verlichting. Kleedkamer Stolmen, van Ikea.

Een partitie met nissen

De scheidingswand die de slaapkamer en de kleedkamer begrenst, heeft nissen die als ondersteuning dienen.

Ook als nachtkastje

Ook als nachtkastje. Beddengoed, van Mikax.

De douche, in de slaapkamer

Naast de badkamer, maar al in de slaapkamer, omdat het een gebied is dat exclusief door de eigenaar wordt gebruikt. De douche bevindt zich in een doorzichtige glazen cabine. De douche is bedekt met microcement.

Met twee kaartjes

De kleedkamer is toegankelijk via twee openingen aan elke kant van het bed.

De slaapkamer Algemeen zicht op de slaapkamer Natuurlijk en kunstlicht

Op het hoofdeinde heeft de nis kunstlicht en op het bed een plafondlamp. Overdag heeft het huis, ondanks dat het een begane grond is, voldoende licht.