Opmerkingen

Een licht en doorzichtig appartement verdeeld in twee huizen

Een licht en doorzichtig appartement verdeeld in twee huizen

De brede dimensies hiervan familie appartement toegestaan ​​om een ​​hervorming te maken die de ruimte verdeelde twee onafhankelijke huizen: de eerste, voor het huwelijk, en deze, van 117 m2 plus 42 m2 terras, voor haar dochter. Nadat de grenzen van elke verdieping waren geschetst, besloot de jonge eigenaar de verdeling van de ruimte die overeenkomt met haar te wijzigen om doorschijnende omgevingen te bereiken waarin natuurlijk licht niet ontbrak, en ging naar de decorateur Rebeca Terrón om de leiding te nemen over De werken en decoratie.

De eerste maatregel was Vouw de kamer uit. Hiervoor werd de hal geïntegreerd, een van de badkamers werd iets verkleind en een deel van het terras werd gewonnen, door middel van een behuizing waarvan de grootte het plaatsen van een chaise-longue toestaat en zonder problemen naar buiten gaan. Het ruimtegevoel werd versterkt door de keuken in de woonkamer onafhankelijk te maken met een vast scherm en een deur van gehard glas. De originele keukenkasten werden gebruikt, en daarop werd een Silestone-aanrecht geplaatst - een resistent en gemakkelijk schoon te maken materiaal - dat zich aan de voorzijde van de kookplaat uitstrekte om de muur tegen vlekken te beschermen. En het is dat de functionaliteit deze hervorming kenmerkt. Bijvoorbeeld de woonkamer werd onafhankelijk van de rest van het huis met een schuifdeur, Het neemt geen ruimte in beslag. In de badkamer, gereduceerd na de renovatie, werd de gootsteen op een wenge gevlogen aanrecht geplaatst, die niet zowel de omgeving als een wastafelkast oplaadt. Om het gezellig te maken, was het behangen met een beige en geroosterd gestreept ontwerp, passend bij het badkamergordijn. De decorateur koos ook voor het behangen van de kleedkamer en koos voor een raffia-model, warm en natuurlijk.

De slaapkamer was een ander belangrijk punt van de hervorming. Zodat de gang niet zonder natuurlijk licht liep, werd een van de muren vervangen door een houten en glazen behuizing. De kamer is toegankelijk via een studeerkamer, maar beide ruimtes kunnen onafhankelijk zijn via een schuifdeur. Op de achtergrond creëerde de decorateur een kamer met een ingebouwde kledingkast. Het werk omvatte ook de renovatie van de tweede badkamer, dat werd afgebakend met een halfronde muur zodat de gang niet zo smal was. Ernaast werd een kleine kleedkamer gecreëerd om huishoudlinnen op te slaan.

Kortom, een praktische hervorming die de perfecte setting werd om te plaatsen huidige lijn meubels, van warme houtsoorten, vezels en heldere stoffering die het licht vermenigvuldigen.

Adverteren - Blijf lezen onder een heldere kamer

De woonkamer was versierd met witte stoffering, die natuurlijk licht vermenigvuldigt. De chaise-longue werd geplaatst in de ruimte opgedaan vanaf het terras, omdat het geen armleuningen heeft en de doorgang naar buiten niet belemmert. Bank, door V. Chaise-longue, door Ligne Roset. Fauteuils, door Flexform. Salontafel, van Inthai. Alles in Bubbel.

Geïntegreerd terras

Om het woongedeelte uit te breiden, werd een deel van het terras geïntegreerd door een aluminium omhulling bedekt met luifels om hitte te voorkomen.

Een goed verlichte eetkamer

De eetkamer bevond zich naast het raam, dat in het wit was gekleed en gestreepte jaloezieën met toast. Warme materialen zoals hout en vezels werden gekozen om het te decoreren. Tafel en stoelen, door Andreu World. Tapijt van Naturtex. De stof van de blinds is van Pedro & Osorio. Alles wordt verkocht in de Terrón-winkel.

Glazen behuizingen

De keuken werd onafhankelijk van de woonkamer met een scherm en een deur van gehard glas. Door conventionele scheidingswanden te onderdrukken, werd een heldere en lichte ruimte bereikt die het gevoel van ruimtelijkheid door het hele huis verbetert.

Keuken met kantoor

Het originele keukenmeubilair, van Santos, werd bewaard. De decorateur voegde een ergonomische ontbijttafel toe zonder ruimte in te nemen.

De hal

Toen de muren werden gesloopt, werd het geïntegreerd in dezelfde ruimte in de kamer. Om die reden was het versierd met een fauteuil identiek aan die van de woonkamer en met een laag meubilair, handig om de geluidsapparatuur te plaatsen.

Master slaapkamer

In de slaapkamer werd een scheidingswand vervangen door een houten en glazen behuizing. Deze oplossing voorkwam dat de gang te weinig natuurlijk licht kreeg. De slaapkamer is toegankelijk via een studeerkamer, maar de restruimte kan er volledig onafhankelijk van zijn via een schuifdeur die, open, een zeer ruime privéruimte creëert.

Prive-ruimte

De muur waar het hoofdeinde rust, is behangen met een chocoladekleurig ontwerp om een ​​meer gezellige sfeer te bereiken. De behuizing omvat een jaloezie die, wanneer deze wordt neergelaten, de nodige privacy garandeert. Papier, Perelló en hoofdeinde; Alles in Bubbel.

De badkamer is opgevat als een ruimte voor ontspanning

Daarom werd een decoratie gekozen om een ​​gezellige sfeer te bereiken: de muren waren behangen met een beige en beige gestreept ontwerp en de schaduw werd gekozen om bij de toon te passen. De gootsteen werd op een gevlogen aanrecht geplaatst om de ruimte niet op te laden. Paper, door Osborne and Little.

Plan en ideeën van de hervorming

Hoofdpunten van de hervorming: de woonkamer werd uitgebreid, er werd nog een kamer gecreëerd, een deel van het terras en de slaapkamer waren gesloten; en keuken, badkamers en coatings werden gerenoveerd.


Video: 182nd Knowledge Seekers Workshop, Thursday, July 27, 2017 (Augustus 2021).