Tips

Hervorming met uitzicht op de Middellandse Zee

Hervorming met uitzicht op de Middellandse Zee

Licht en benijdenswaardige uitzichten vullen dit met charme en rust Woonruimte gelegen in Cap Sa Sal, Begur. En deze twee kenmerken waren precies die kenmerken die de door de interieurarchitect Pia Capdevila geplande hervorming markeerden. Een conventioneel huis, op één verdieping, dat werd omgezet in een Open en brede ruimte, van huidige distributie en ontwerpdecoratie. De aanzienlijke plafondhoogte in sommige delen van het huis werd gebruikt om een ​​tweede verdieping te winnen, verdeeld in verschillende visueel verbonden omgevingen. Het oppervlak was georganiseerd in twee goed gedefinieerde gebieden: de dag en rust.

De woonkamer, eetkamer en keuken delen dezelfde ruimte zonder scheidingen, gekenmerkt door de continuïteit van de vloer, een donker houten platform en de grote ramen waardoor het diepe blauw van de zee sluipt. In de keuken en in de woonkamer is wit de hoofdkleur, terwijl voor de eetkamer een andere stijl is gekozen, met stukken in donkere tinten. De zolder, die zich uitstrekt over een deel van de kamer en dat gastheren een slaapkamer, creëert een bekwaam en verrijkend spel van vliegtuigen, lichten en schaduwen.

De integratie van de buitenkant is een constante in alle kamers van het huis en de decorateur wilde dat het zeer aanwezig was in de grote slaapkamer. Hiervoor werd het zo verdeeld dat zowel de rustruimte als de badkamer daglicht kregen. Achter het hoofdeinde leidt een trap - die de kasten van de kleedkamer verbergt - naar een zolder waar het kleine kantoor zich bevindt. De badkamerwanden werden vervangen door een ingenieuze glazen behuizing. Volledig geïntegreerd in de slaapkamer, in deze ruimte is het mogelijk om te genieten van een douche met uitzicht op de horizon. In zijn decoratie is gespeeld met clair-obscur; een combinatie van impact waarbij de zwarte leisteen, gebruikt in de bekleding, wordt afgewisseld met witte complementen. Kortom, de kwaliteit van de voor de hervorming gekozen afwerkingen, de evenwichtige plaatsing van meubels door het hele huis en de succesvolle distributie van eenvoudige lijnen worden kenmerken van de verfijnde stijl die dit decoratieve project definieert.

Adverteren - Blijf lezen hieronder Een kamer met uitzicht

De grote ramen omlijsten de woonkamer, opgevat als een ruimte van verfijnde en sobere lijnen, zonder decoratieve displays. Om dit effect te behouden werd afgezien van meubels met een groot volume. Slechts één plank achter de bank ondersteunt boeken en een paar foto's. Chaise longue, te koop in Yatiles. Ronde poef, van Woodnotes. Witte deken, van Zara Home (€ 90). Op het terras: tafel en banken, ontworpen door Pia Capdevila, gemaakt in witte smidse. Kandelaar, Veranda. PLANO>

Geselecteerde stukken in de kamer

In de woonkamer zijn de stoelen designmodellen die belangstelling wekken bij interieurontwerpers: een chesterbank, de Butterfly-fauteuil en de LC4 chaise longue van Le Corbusier laten u op uw gemak genieten van het onovertroffen uitzicht op zee. Sofa, door Maisons du Monde. Fauteuil in natuurlijk leer, van de Onbevlekte Ontvangenis. PLANO>

Gerecycleerde koffietafel

Een succesvol pluspunt van durf: combineer designstukken met een tafel gemaakt met een teruggewonnen pallet. Harverst vloerkleed, gemaakt van wol en vilt. PLANO>

Aangesloten woonkamer en eetkamer

Het scherm verblindt in ruwe kleurenfilter het aangename witte licht dat de Costa Brava kenmerkt, en dat alle omgevingen van het huis deelt dankzij de ramen en een verdeling die kiest voor functionele oplossingen, die de visuele continuïteit vergemakkelijken. Gemotoriseerde zonwering, van Kortilux. Roestvrijstalen lamp (€ 406,90 te koop in Luzio).
PLANO>

Markering stijl eetkamer

De donkere toon van de tafel en het rotan van de stoelen krijgen prominentie en volume op het witte podium; allemaal met als hoogtepunt een maxi-lamp gemaakt van houten lamellen in dezelfde toon als de vloer. De stijl van zijn meubels begrenst zijn plaats, waardoor het een ruimte is die onafhankelijk is van de keuken. Roma tafel en stoelen, door Becara. Individuen, uit Filocolore. Kandelaars, van Ikea. Bloemstuk, door Sia. Plafondlamp, door Joan Lao. Ballen, van Superstudio.
PLANO>

Keuken open naar de eetkamer

De massief houten vloer fungeert als een verbindend element door het hele huis. Het overheersende wit in muren, textiel en meubels contrasteert met de intensiteit van de gekozen gerookte eik. Om deze reden zijn alle tapijten gekozen in neutrale tinten, zoals de eetkamer die de overgang tussen ruimtes markeert. Pavement, van de firma Parador. Tapijt, door Francisco Cumellas.
PLANO>

Een keuken in hout en wit

Keukenmeubels in beukenhout met ingebouwde handgrepen, van Nolte. Silestone aanrecht, witte Zeus, van Balti Cuines. Bell, van Mepamsa. Keramisch glas, van Balay. PLANO>

Uitzicht vanuit de keuken

Vanuit de keuken kunt u genieten van een panoramisch uitzicht op het landschap. Het ontwerp is opgesteld in lijn met de rest van de ruimtes als een werk- en ontmoetingsplaats die open staat voor de eetkamer en de woonkamer. PLANO>

Op maat ontworpen slaapkamer

Onder de trap waardoor de zolder wordt betreden, bedacht Pia Capdevila een op maat gemaakt verband gemaakt van geverfd DM, dat zich uitstrekt in een muur die de ruimte beperkt. Sprei en kussens, door Maisons de Vacances. Cílim en geruite kussens met kussens, van Luzio. PLANO>

Slaapkamer met twee verdiepingen

Vanuit de slaapkamer heeft u toegang tot de zolder waarin het kantoor zich bevindt. Het ontwerp en de afwerkingen zijn zorgvuldig gekozen, zodat ze niet botsen met de decoratie. De keuze uit gevouwen plaat met gelakte oxide afwerking en houten treden in gerookt eiken, zoals parket, brengt elegantie en soberheid. Ronde vloerkleden en plafondlamp, van Ikea. Deken van haar, van Zara Home. PLANO>

Loft in de slaapkamer

Op de bovenste verdieping: glazen bureau met chromen ezels, ontwerp door decorateur Pia Capdevila. Accessoires, te koop in Auka. PLANO>

De badkamer is een privéoase

Een glazen behuizing definieert de badkamer zonder natuurlijk licht af te trekken. Deze keuze, hoewel beroofd van privacy, heeft het toegestaan ​​om muren en vloer te bedekken met zwarte leisteen. Een grens van rivierstenen kruist de muur. Coatings, Neoceramic. Douchebak en scherm, van Hüppe. Aanrecht en wastafels, van Balt. Taps, door Ramón Soler. Accessoires, van Pom D'or. PLANO>

VLIEGTUIG EN IDEEËN VAN DE HERVORMING

- Zet een te gecompartimenteerde verdeling om in een open ruimte om meters te winnen. Bovendien liet de hoogte van de plafonds de creatie van drie glazen ramen toe, gelegen op een deel van de woonkamer en de slaapkamer. Het doel: ze transformeren in decoratieve elementen die volumes creëren.
- Richt alle kamers op de zee en respecteer hun aanwezigheid door ramen. De afwezigheid van muren - behalve de essentiële - communiceert visueel het interieur met het exterieur. Zelfs de badkamer geeft intimiteit aan het licht, dat door de glazen scheidingswanden komt.


Video: 2-slaapkamer 2-badkamer Villa te Koop in Villa, Moraira, Alicante, Spain (Augustus 2021).