Tips

Een huidige mediterrane vloer

Een huidige mediterrane vloer

Vóór de hervorming van dit appartement in de Ensanche van Valencia, leek zijn 89 vierkante meter veel minder. Sommige ruimtes, zoals de hal en de binnengalerij, liepen alleen door of werden niet gebruikt. Totdat een paar jonge architecten hem overnamen en besloten om zich te verenigen met de studies Negrosobreazul en Globo Estudio om een ​​einde te maken aan deze situatie. Omdat het bijna een eeuw geleden werd gebouwd, waren er weinig hervormingen doorgevoerd om wat ze zagen omwille van het wegnemen van alle partities, het bijwerken van alle faciliteiten en het tekenen van een nieuwe fabriek die veel meer in lijn is met het leven van vandaag . De doelstellingen van deze radicale verandering waren om de circulatieruimten tot een maximum te beperken, de dagruimte te centraliseren en het beschikbare natuurlijke licht optimaal te benutten. Om ze te realiseren, zetten ze de woonkamer, eetkamer en keuken samen in dezelfde ruimte waaruit de slaapkamer met badkamer, een kamer met studeerruimte en een toilet worden geboren.

Ze kozen voor de mediterrane stijl voor huisvesting, met veel hout en neutrale en warme tinten. Veel van het meubilair is op maat gemaakt om te profiteren van de ruimte en gecombineerd met andere stukken gevonden in Sedere, Ikea, El Corte Inglés. H&M Home, Zara Home. Kenay en Habitat. Tijdens de hervorming moesten ze de oorspronkelijke hydraulische vloeren opofferen omdat ze in een zeer slechte staat van instandhouding waren, maar ze wilden ze in het achterhoofd houden in het resultaat, ze inlijsten die ze konden redden en nu in de kamer kijken. Dit project is erin geslaagd verleden en heden, functionaliteit en schoonheid met elkaar te verzoenen.

www.negrosobreazul.com
www.globoestudio.es
Fotografie: David Zarzoso www.davidzarzoso.com

Adverteren - Blijf lezen onder de huidige Middellandse Zee

Dit honderdjarige appartement in Valencia leeft zijn tweede jeugd dankzij een uitgebreide hervorming onder leiding van de studies Negrosobreazul en Globo Estudio.

Alles profiteert

De doorgangsruimten werden geëlimineerd, voorheen zonder enig ander gebruik. om de andere kamers te vergroten.

Verleden heden

Tijdens de renovatie konden de oorspronkelijke hydraulische vloeren niet worden gered, maar ze werden hulde gebracht door een deel van hun tegels in te lijsten en op te hangen.

salon

Kamers werden verenigd om een ​​groot daggebied met veel licht te creëren.

Eetkamer en keuken

Wit en hout verenigen ruimtes.

Goed geprofiteerd van

Ze ontwierpen veel op maat gemaakte meubels om de ruimtes optimaal te benutten en aan de behoeften van de bewoners te voldoen.

Minimalistische keuken

Wit is de onbetwiste hoofdpersoon.

Kom binnen en slaap

Naast de eetkamer bevindt zich de hoofdslaapkamer.

Door delen

Een geverfde plint van een andere kleur fungeert als een hoofdeinde.

Op maat gemaakte kasten

Een ingebouwde kast werd geïnstalleerd in de doorgang naar de badkamer en suite.

bad Toegepaste jongens

Uitzicht op het studiegebied van de tweede slaapkamer.

zindelijkheid

Het hangende meubilair, de grote spiegel en het wit vergroten de ruimte visueel.

Indoor nacht

Zicht op de woonkamer vanuit de keuken, op de voorgrond.

Allemaal kalm vliegtuig