Opmerkingen

Een gerenoveerd huis met intelligente distributie

Een gerenoveerd huis met intelligente distributie

Het echtpaar dat dit bezit verdieping in een gebouw in Elche Ik was duidelijk over wat ik zocht: een grote ruimte om elkaar te ontmoeten tijdens de maaltijden en het grootste deel van je vrije tijd door te brengen. Maar omdat de eerste distributie een heel kleine keuken omvatte gescheiden van de woonkamer, was het onmogelijk om er leven in te maken. De oplossing Een eiland zonder scheidingswanden dat erin slaagde beide omgevingen te verbinden, waardoor een open en gezellige ruimte vol natuurlijke materialen zoals hout werd gecreëerd.

Reclame - Blijf lezen hieronder Versierd met damajuanas Een niet-verontreinigd oppervlak Een eiland met veel licht Verbonden gebieden Functioneel en elegant Voldoende ruimte Een warme sfeer Ontspan tijd Een huis met uitzicht Natuurlijke materialen


Video: Cameron Sinclair: A call for open-source architecture (Augustus 2021).