Opmerkingen

Casa da Lila, een huis waar de tijd stilstaat

Casa da Lila, een huis waar de tijd stilstaat

Casa da Lila ligt in het historische centrum van Silves, in het zuiden van Portugal. Achter een bescheiden en traditionele gevel (typisch voor een huis uit 1950) staat een huis vol licht en design. Binnen een moderne en eigentijdse stijl om het verblijf bijzonder comfortabel te maken.

Drie hoogtes met spectaculair panoramisch uitzicht over de stad en de heuvels die de stad omringen door maxi-ramen die alle licht overspoelen. De terrassen zijn de perfecte verbinding met de buitenkant.

Op de begane grond, een woonkamer en keuken, evenals een multifunctionele ruimte die ook als slaapkamer kan worden gebruikt. Een gepolijste betonnen trap leidt naar een slaapkamer op tuinniveau. En een open houten trap leidt naar een andere slaapkamer op de bovenste verdieping.

De tegels die de vloer en muren bedekken, worden met de hand gemaakt. Wat betreft het meubilair: stukken wijnoogst Geselecteerd door gerenommeerde ontwerpers, zorgvuldige verlichting en technologie ten dienste van comfort.

en casadalila.nl
Foto's: Foto van Da Cruz
Architectuur: Studio Arte, Portimão (architect: João Carrico en creatief directeur: Arnold Aarssen).
Interieurontwerp: Herman Koppe & Angela Galvão

Adverteren - Lees verder Een comfortabele zithoek

Ontwerpstukken, andere teruggewonnen of wijnoogst en heel helder. Dit is de woonkamer van dit huis die naar buiten opent.

De terrassen, een stijgende waarde

De terrassen spelen een sleutelrol bij het verbinden van het interieur met het exterieur. Ze zijn ingericht om als een lounge van te genieten.

Een zomer- en winterlounge

In de zomer verbonden met de buitenwereld, open door het raam mazi en voorbereid op de winter rond het fornuis.

Details die versieren

Zoals de compositie van zwart-witfoto's in een hoek van de kamer.

Designmeubels

Designmeubels samen met geselecteerde lampen komen veel voor in Casa da Lila.

De eetkamer

Blanco met een originele houten plank aan de muur.

Externe verbinding

Uitzicht op een van de ramen waardoor u toegang hebt tot een terras. In de buurt van de keuken zodat de wandelingen tussen het en de buiten eetkamer worden verminderd.

De keuken

Rechthoekig plan maar met veel licht. De warmte van de houten afwerking van het meubilair maakt het zeer comfortabel.

Een multifunctionele ruimte

Logeerkamer of woonkamer. Een hoek om te ontspannen met een mariene smaak.

De trap

In deze weergave ziet u een van de trappen waardoor u toegang krijgt tot een van de slaapkamers.

Handgemaakte tegels

De tegels die worden gebruikt om de verschillende oppervlakken te bedekken, worden met de hand gemaakt in een land met een lange traditie wat betreft de vervaardiging van tegels.

Elke hoek in een magisch huis

En heel actueel!

De slaapkamer

In totaal wit en met grote opslagcapaciteit. De badkamer is geïntegreerd in de rustruimte.

Nog een van de slaapkamers

Open naar buiten door het grote raam. Ook in witte tinten.

Nog een terras, nog een oase

Op dit terras wordt het meubilair gekozen om uit te rusten, als een ontspanningsruimte met ligstoelen om te ontspannen of te zonnebaden.

Een goed verlichte gevel De buitenkant van het huis Een suggestieve verlichting

De suggestieve verlichting schetst de constructielijnen in het landschap.


Video: Curious Beginnings. Critical Role. Campaign 2, Episode 1 (Augustus 2021).