Tips

Een functioneel en licht appartement met de zee op de achtergrond

Een functioneel en licht appartement met de zee op de achtergrond

"Wonen in de stad en de zee als horizon hebben". Zo verklaart de ontwerper Susanna Cots het hoofddoel dat werd nagestreefd bij de hervorming van dit appartement van 80 vierkante meter in de wijk Poblenou in Barcelona. De eigenaren, verliefd op Barcelona, ​​wilden dat natuurlijk licht en functionaliteit in elke hoek van hun huis overstroomden en dat de Middellandse Zee altijd aanwezig was.

"The ontwerpconcept Het project is gebaseerd op een caleidoscopische look waarbij elk uitzicht de zee aanvult ", legt Susanna uit, die met op maat gemaakte meubels de ruimtes van deze verdieping vandaag opnieuw heeft gedefinieerd, verdeeld in een ruimte die de keuken, eetkamer en woonkamer deelt, een slaapkamer met ingebouwde kleedkamer en badkamer en een gratis wastafel Sommige van de scheidingswanden zijn vervangen door kasten, zoals kasten die de kleedruimte scheiden van de kamer of de bank waarin het bad naast het bed wordt, die zorgen voor opslagruimte die dienst doet als spatie-scheidingsteken.

Voor de binnenhuisarchitect "geeft het project licht, visueel comfort en functionaliteit dankzij de toepassing van wit, het gebruik van edele materialen en de zorgvuldige verlichting van het project". Gezien het resultaat, konden we het niet beter definiëren.

www.susannacots.com

Adverteren - Blijf lezen onder Zee in

Het echtpaar wilde dat de Middellandse Zee overal in huis kon worden genoten. Susanna Cots ontwierp open ruimtes om dit te bereiken. In de woonkamer, zwarte stoelen Acapulco en Misura bank.

Licht en functie

Interieurontwerpster Susanna Cots tekent de hervorming van dit appartement in Barcelona, ​​waar maximale functionaliteit is gezocht en om te profiteren van natuurlijk licht.

Open geest

De keuken staat open voor de woonkamer en eetkamer. een chaise longue Ikea begrenst de ruimtes.

Wanneer alles past

De binnenhuisarchitect heeft veel van de meubels in het huis, zoals die in de keuken, op maat ontworpen om de ruimte optimaal te benutten.

Een tafel set

Uitzicht op de keuken vanuit de eetkamer.

Wees natuurlijk

Natuurlijke materialen, zoals hout en riet, zijn gebruikt die zorgen voor frisheid en frisheid.

Bochtige bochten

Op de eetkamer, de lamp duizeligheid van Petite Friture.

Kleurbereik

Wit, zwart en hout overheersen.

slaapkamer

Het appartement heeft een slaapkamer met badkamer en kleedkamer.

hoofdeinde

Detail van het houten hoofdeinde en de blaker.

Badkamer met uitzicht

De slaapkamerbank verbergt het bad achter hem.

Ontspanningsruimte

De binnenhuisarchitect heeft het watergedeelte naar de slaapkamer geopend om "ontspanning en rust te begunstigen".

binnenkomst

Bij de ingang bepalen kasten het gratis toilet.

Stralend stuk

Een sculpturale spiegel brengt interesse in de soberheid van het toilet.

vliegtuig

In de plattegrond ziet u het meubilair als ze scheidingslijnen tussen kamers maken.


Video: The Choice is Ours 2016 Official Full Version (Augustus 2021).