Anderen

Een vrijstaand huis met grote ruimtes en grote ramen

Een vrijstaand huis met grote ruimtes en grote ramen

een salon met structuur van dubbele hoogte en open naar de tuin het is de meest representatieve ruimte hiervan eengezinswoning, gelegen in de Bergketen van Madrid.

Toen haar huidige huurders haar voor het eerst zagen, werden ze verliefd op haar: met drie verdiepingen, een eigen tuin en een ruim bemeten interieur past ze perfect aan haar manier van leven. Bovendien zouden ze niet voor ongemakkelijke hervormingen moeten komen te staan ​​en zouden ze al hun energie kunnen reserveren voor decoratie. Het eerste wat ze naar voren brachten, was de stijl bepalen die zou heersen in hun huis. Een probleem dat helemaal niet ingewikkeld was, omdat beide duidelijk waren dat ze het wilden zeer moderne, comfortabele en functionele omgevingen.

Reclame - Blijf lezen hieronder Open voor de tuin

Een grote gemeenschappelijke ruimte, met geïntegreerde woonkamer, eetkamer en keuken, is de meest opvallende en representatieve ruimte van dit huis. Deze, met een dubbele hoogte structuur en grote glazen behuizingen, profiteert van een breder bereik van uitzicht. Voor de decoratie kozen we voor een neutrale basis, waaraan later rode penseelstreken werden toegevoegd in textiel en accessoires.

Lege gelakte boekenkast

Eetkamer en keuken delen hetzelfde oppervlak. Om deze twee omgevingen te scheiden zonder visuele amplitude te verliezen, werd het gespeeld met de verschillende grondhoogte. Pas de bibliotheek aan. Combineer boeken met objecten die over u praten. Frames met foto's, initialen, kleine sculpturen, tekens ... En vergeet niet om een ​​natuurlijk tintje te geven met eenvoudige bloemstukken.

Halfhoge muur

De eetkamer bevond zich in het onderste gedeelte, naast de woonkamer en de keuken in het bovenste gedeelte. Bovendien werd een halfhoge muur opgetrokken.

Grijze bekleding

We kozen voor een neutrale basis, met houten meubels en bekleding in grijstinten, waaraan later rode penseelstreken werden toegevoegd in textiel en accessoires. Om visuele diepte te bieden, werden twee grote openingen in de scheidingswand geopend die deze omgeving van de trap scheidt. Banken, fauteuil en poef, van KA International. Tafels op maat gemaakt door een meubelmaker. Zijden tapijt, van KP. Kussens, van Los Peñotes.

Een studio / logeerkamer

Een van de kamers op de eerste verdieping was gereserveerd voor het vinden van een gezellige woonkamer met een werkhoek. De inrichting volgt dezelfde esthetische lijn als de rest van het huis. Sofa met chaise longue, van Ikea. Kussens en lampen, te koop in Maisons du Monde. Mesa, op weg naar huis.

Mis deze video niet: EEN LAGE KOSTENONTWERPSTUDIE

Hoge ontlasting

De muur die deze kamer scheidt van de eetkamer werd vergezeld door een paar hoge krukken om te worden gebruikt als ontbijtbar. Rode lak meubels, van Schmidt keukens.

Kolommen met apparatuur

In de keuken werd het meubilair langs twee muren verdeeld en in het midden werd een eiland geïnstalleerd. Aan de ene voorkant, onder het raam, bevond zich het wasgebied en aan de andere, kolommen met apparatuur.

Doorzichtige stoelen

De combinatie van rood, wit en staal zorgt voor een gedurfd en modern contrast in de keuken. Pegado
Naar het centrale eiland werd een krantenkamer gecreëerd met een witte DM-tafel en stalen poten, transparante stoelen en een gelakte houten kinderstoel. Tobias tafel en stoelen, gemaakt van kunststof en verchroomd staal, van Ikea.

Bloempotten, in wit en grijs

Hoewel de meubels in de woonkamer en de eetkamer zijn gemaakt van verschillende materialen, werd in beide dezelfde esthetische lijn gevolgd en gespeeld met de witte kleur als geleidende draad. Kussens, door Leroy Merlin. Bloempotten, in wit en grijs, van Los Peñotes.

U bent geïnteresseerd: HOE DE VERF TE DECOREREN

Houten pallet

Spelen met verschillende materialen op de vloer is een uitstekende bron om omgevingen in de tuin af te bakenen. Gazon met hout of keramiek is een perfecte combinatie. Kussens, door Leroy Merlin. Servies, te koop in Los Peñotes.

LED verlichting

Plan de verlichting goed. Combineer spots, wandlampen en staande lampen om de perfecte sfeer te creëren. Overweeg het gebruik van LED's: ze hebben een langere levensduur en verbruiken minder energie dan andere soorten lampen.

Ladder van gevlogen stappen

Metalen, gevlogen houten treden en stalen reling communiceren de verschillende hoogtes van het huis. De muur is geschilderd in een donkergrijze tint om een ​​continuïteit te creëren tussen de kleuren en de decoratie van de rest van het huis.

Gestoffeerd hoofdeinde in capitoné

In de hoofdslaapkamer was het mogelijk om een ​​moderne en verfijnde sfeer te creëren, met gelakt meubilair en verschillende grijstinten in het beddengoed en het hoofdeinde bekleed met capitoné. In combinatie met witte details kreeg de kamer meer helderheid en zag hij er bovendien breder uit.

Hoofdbord en fauteuil, van KA International. Tafels, van The Furniture Globe. Tafellampen, van Ikea.

Houten aanrecht

Een voorzijde van de badkamer was bezet met een houten aanrecht, waarop twee vierkante wastafels werden geïnstalleerd, die ook wordt gebruikt als een extra steunoppervlak om toiletproducten bij de hand te houden. Daaronder werd een vliegende plank in hetzelfde materiaal en dezelfde afwerking geplaatst, zeer praktisch voor het opbergen van handdoeken, georganiseerd in vezelmanden.

Handdoekhouder

Is je badkamer klein? Een oplossing om de ruimte te optimaliseren is het plaatsen van een handdoekstang op het douchescherm. De muur en de ruimte achter de badkamerdeur hebben ook opslagpotentieel.

Witte schommelstoel

Breek de monotonie. Mix gewone en gedessineerde stoffen in hetzelfde kleurbereik. Hoofdbord gestoffeerd in capitoné, van KA International. Nachtkastje van Ikea. Lampen en sprei, van Zara Home. Geruit en bijpassend kussen, van Leroy Merlin. Schommelstoel, door Kenay Home.

Huisvestingsplan infographics

De architectonische bijzonderheden van het huis werden gebruikt om de omgevingen te lokaliseren: de twee niveaus van de begane grond huisvesten enerzijds de woonkamer en de eetkamer, en op een hoger niveau de keuken. Om een ​​decoratieve continuïteit te behouden, zelfs in zo'n groot huis, hebben we ervoor gekozen om in alle omgevingen één kleurbereik te gebruiken.

de grijs, in verschillende tinten, overheerst in bekleding, soepel en met discrete prints, en in een groot deel van de muren van het huis. In de gemeenschappelijke ruimtes heeft deze toon als contrapunt een opvallende kleurtoets rood -kamerstoffering, extra meubels en keukenkasten-, die de chromatische soberheid van de decoratie verbreekt. Op de eerste verdieping, gereserveerd voor de slaapkamers, werden de lichte en donkergrijze tinten in contrast gebracht met witte en beige penseelstreken. Een ander element dat ook dit gevoel van continuïteit weet te vergroten, is het houten pallet helder dat de vloer van het hele huis bedekt, behalve in de badkamers. De houten vloer, in dezelfde toon en afwerking, is ook aanwezig op de trap die de vloeren van het chalet verbindt.

Wat het meubilair betreft, werden stukken van het huidige ontwerp gekozen, afgewerkt in wit en licht hout, die werden gemengd met metalen details en transparante kunststof en glazen oppervlakken. Het resultaat is een avant-garde en ordelijke decoratie, waardoor het imposante uiterlijk perfect kan worden geïntegreerd.


Video: Voortmansplein 18 te Enschede - Thoma Post Makelaars (Juli- 2021).