Tips

Voor en na: een vloer gered uit de vergetelheid

Voor en na: een vloer gered uit de vergetelheid


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Hoewel hij voortdurend reist en slechts vier dagen per maand in Granada doorbrengt, wanneer onze lezer Deugden Hij kreeg de kans om een ​​huis te kopen, hij dacht er niet lang over na en besloot in deze stad te gaan kijken die, zegt hij, hem al sinds zijn jeugd fascineert. "Het appartement, gelegen in een 60 jaar oud gebouw in het centrum van Granada, Ik werd verlaten. Het was een erfenis en het was 10 jaar gesloten en het was nooit hervormd, "legt hij uit. Dus deze esthetische arts ging aan de slag om het huis te updaten. Hij begon met het afscheuren van alle scheidingswanden die ze konden vinden en een fabriek traceren die was past bij uw smaak en de bezoeken die u graag uitnodigt "om te genieten van de stad van het Alhambra".

De 120 vierkante meter zijn nu verdeeld tussen de woonkamer, drie slaapkamers, drie badkamers (twee met eigen badkamer) en de keuken. Voor het ontwerp van dit laatste verblijf hoorde Virtues de verzoeken van haar partner, een Portugese esthetische arts zoals zij: "Hij wilde een keuken met alle comfort, omdat hij graag kookt. Niet veel voor mij. Uiteindelijk kwamen we op een punt intermediair: een volledig uitgeruste keuken, maar dat is niet visueel overbelast, "bekent hij.

Voor de afwerkingen koos hij "nobele en warme materialen ... hout, balken en decoratieve panelen in DM voor de muren. De badkamertegels komen uit Jordanië en zien er op het eerste gezicht uit als behang. Van de oorspronkelijke vloer behouden we de radiatoren, een mahoniehouten muur van de woonkamer die we in wit lakken en een meubel met marmeren aanrecht. ”Ze hebben ook twee fauteuils gered die gecombineerd met ander meubilair en accessoires uit winkels zoals Zara Home, Ikea, Area en stukken om Maatregel gemaakt door de Mendoza en Hi. Timmerwerk Het doel van de hervorming was, in de woorden van Deugden, "dat het ontwerp rust en ontspanning uitnodigt, waar ruimte is om te besparen en ook om van te genieten." Doel bereikt.

Andere verdiepingen van onze lezers waar we van houden:

- Een heel natuurlijke zolder

- Een comfortabel en optimistisch huis aan de rand van Sevilla

- Een minivilla in Cantabrië met exotisch meubilair

- Voor en na: van verouderde vloer tot elegant huis

Adverteren - Blijf lezen onder Nieuw leven

Onze lezer Deugden koos voor een verlaten appartement in het centrum van Granada om een ​​halte van 120 vierkante meter te maken waar hij een paar dagen per maand passeert.

Goede basis Hoffelijkheid van deugden

De hoge plafonds en zichtbare balken waren enkele elementen die deugden verliefd maakten.

Terug start

Het huis was nooit gerenoveerd. De eigenaar sloeg alle partities om opnieuw te beginnen.

Helemaal wit

Hij koos voor het doelwit om de omgevingen niet op te laden.

binnenkomst

Veel van de aangepaste stukken zijn ontworpen om de ruimte optimaal te benutten.

slaapkamer

Uitzicht op de grote slaapkamer, met een deel van de badkamer open.

Edele uitzendingen

Tegenover het hemelbed, een kast op maat.

You bezoekers

Drie slaapkamers werden gescreend omdat deugden hun huis graag delen met vrienden die de stad bezoeken.

bad Gast slaapkamer shops

Bijna al het meubilair komt uit Zara Home, Ikea en de Portugese winkel.

De gedode eerder De eetkamer eerder De hal ervoor De keuken ervoor De badkamer eerder


Video: Grief Drives a Black Sedan People Are No Good Time Found Again Young Man Axelbrod (Juni- 2022).


Opmerkingen:

  1. Rikard

    Het uitstekende antwoord

  2. Kejora

    Het is opmerkelijk, nogal nuttige zin

  3. Aghy

    Ja, het is precies

  4. Cai

    Denk je dat het niet uitmaakt?

  5. Vigis

    Je hebt helemaal gelijk. In dit niets is er een goed idee. Ik ga akkoord.

  6. Oren

    Je werd bezocht met een opmerkelijk idee



Schrijf een bericht