Anderen

Keuken zonder scheidingswanden en in neutrale tinten

Keuken zonder scheidingswanden en in neutrale tinten

De architectuurworkshop van Cotacero was belast met de uitvoering van dit lineaire keukenproject met distributie, waarbij de eetkamer opent zonder scheidingen naar de woonkamer en de keuken, naar een wasruimte

SLEUTELS TOT DE KEUKEN
- Langwerpige keukens Ze worden gekenmerkt door enkele donkere gebieden. Dit probleem werd hier opgelost met de opening naar de woonkamer aan de ene kant en met de installatie van glazen behuizingen aan de andere kant, die de vrije circulatie van natuurlijk licht mogelijk maakt.
- Daken meer dan drie meter hoog Ze kunnen een ongemakkelijk gevoel geven, vooral in bepaalde kamers, zoals de keuken of slaapkamer. Om de plant in balans te brengen, werd de hoogte in het midden hier verminderd met een rechthoekige structuur die een aantrekkelijk visueel spel creëert.

Adverteren - Lees verder hieronder Eikenhouten envelop

Volgend op het eiland werd de eettafel voor zes personen opgesteld, wat de nabijheid tot het werkoppervlak vergemakkelijkt. De eikenhouten envelop, passend bij het meubilair, geeft warmte aan de metalen basis en de betonnen vloer. Met uitzicht op het eiland, het kookgedeelte aan de ene kant en de glazen deur die uitkijkt op de wasruimte aan de andere kant. stoelen DSW van Eames, in Vitra.

Bodemwaszone

Een raam met schuifdeur begrenst het kookgedeelte van de was, waarvan de bestrating is bedekt met teak latten om het te onderscheiden van de rest. Met de open behuizing wordt de diepte van de keuken vergroot. Het aanrecht is van Silestone. Apparaten, Smeg.

Eetkamer

1. Eetkamer Een tafel en zes stoelen vormen het aangename kantoor dat aan het eiland is bevestigd en open staat naar de woonkamer om continuïteit en meer helderheid te geven.
2. Werk eiland Met de gootsteen als het enige oppervlakte-element, wordt het eiland een werkzone. Het onderste meubilair wordt gebruikt voor opslag.
3. Kookzone. In een hoek, bevestigd aan de muur, werd de plaat ingebed, gevolgd door de koelkast met panelen en naast de trap naar de bovenverdieping. Tegenover het eiland communiceert een schuifdeur met de was.

Praktische details

Aan de ene kant van het eiland, naast de eettafel, werden twee pluggen geïnstalleerd die taken op het werkoppervlak vergemakkelijken. Een designlamp boven het midden van de tafel verlicht de avonden. Denim-tafelkleed, Lu Ink en bonbonniere, uit India en de Stille Oceaan.

Paneel met panelen

Bij de ingang en bevestigd aan de muur werd het kookgedeelte geplaatst, uitgerust met kasten zowel aan de boven- als onderkant. Vervolgens verbergt een kolom met panelen de koelkast binnenin en maakt plaats voor de woonkamer, aan de onderkant en zonder deuren. Parallel was het eiland ingericht, met een wastafel, werkruimte en een goed verlichte eetkamer. Hanglamp tweevan Dab Marc.


Video: Veenmos 10, Veenendaal (Augustus 2021).