Behulpzaam

Voor en na: de meest frisse en natuurlijke zolder

Voor en na: de meest frisse en natuurlijke zolder

Met als doel een huis te bedenken dat is aangepast aan het sociale leven van de eigenaars en hun familie, de uitgebreide hervorming van dit penthouse in Murcia verhoogde een huis met een grote open en lichte gemeenschappelijke ruimte.

Hout, glas en staal waren verantwoordelijk voor de configuratie van het project. Deze, gecombineerd met het wit van de muren, genereren een in wezen minimalistische esthetiek, vrij van overbodige elementen.

Zo vormt het hout dat voor de vloer is gekozen de verschillende meubels in de woonkamer, de trap en het nachtgedeelte; het glas in verschillende kleuren en niveaus van transparantie creëert de verschillende omgevingen van het huis; en het staal maakt het mogelijk om kleine designelementen in de kamers te brengen.

Pure liefde We zijn verliefd geworden op dit penthouse in Malasaña 😍 David Frutos David Frutos
Het meubilair en de hangende verlichting zorgen voor kleurtonen in de woonkamer, eetkamer en keuken.
David Frutos David Frutos David Frutos David Frutos David Frutos David Frutos David Frutos David Frutos David Frutos David Frutos
Het nachtgebruiksgedeelte is gegroepeerd en voorzien van meer privacy verborgen achter een grote houten kist.
David Frutos David Frutos David Frutos
In de kinderkamer werden de planken gevormd met drie planken van Schaatsen op elkaar geplaatst.
David Frutos Arturo Moreno Fernández Arturo Moreno Fernández Arturo Moreno Fernández Arturo Moreno Fernández Arturo Moreno Fernández Arturo Moreno Fernández Arturo Moreno Fernández

Architect: Arturo Moreno Fernández.

Gek op de zolders Hoe een zolder te versieren zonder te sterven in de poging Dit is het 'nieuwe minimalisme', eenvoudig en warm En dus hebben ze hun oude zolder opnieuw ontworpen 💘


Video: . Remmers. Gevelcrème. Zelf eenvoudig uw muur isoleren en beschermen (Augustus 2021).