Informatie

Een volledig gerenoveerd familiehuis

Een volledig gerenoveerd familiehuis

Een huis van 120 m2 met veel mogelijkheden maar een totale verandering nodig om zijn ruimtes aan te passen aan de behoeften van een gezin met 2 tienerkinderen. Sandra de Benito, architect en binnenhuisarchitect, leidde het project en optimaliseerde de distributie van de omgevingen. Ze heeft altijd in gedachten hoe ze dat doet "Een fris en origineel idee kan het meeste uit uw huis halen."

De meters zijn verdeeld in drie slaapkamers, twee badkamers (een met toegang tot de hoofdslaapkamer en de kleedkamer), een keuken en een grote woonkamer. Interieurontwerp weddenschappen op zachte tinten. De muurbalsem zorgt voor helderheid en zorgt ervoor dat de laminaatvloer in eikenhout opvalt.

De kinderen van het paar hadden hun persoonlijke ruimte nodig, dus Sandra de Benito was duidelijk dat ze voor elk een specifieke slaapkamer moest maken. Het echtpaar werkt in hetzelfde bedrijf -Centralias- hij als een ingenieur en zij als een boerderij manager. Iedereen geniet van het huis en de momenten die ze er samen doorbrengen. Ze eisten goed verlichte en comfortabele omgevingen om samen van hun hobby's te genieten (aanwijzen, koken, lezen, bordspellen, bioscoop ...)

Daarom creëerde de binnenhuisarchitect een praktisch gemeenschappelijke ruimte voor de woonkamer, eetkamer en keuken. Dit gebied is een dagelijks ontmoetingspunt en in het weekend ontmoeten de eigenaren graag hun vrienden tijdens het bereiden van een maaltijd of diner.

In de galerij ziet u het resultaat, verblijf voor verblijf, en de staat waarin het huis eerder was.

Sandra de Benito is de auteur van de Boho Chic Style-blog waar ze haar projecten verzamelt en alles wat haar inspireert. Altijd op de hoogte van trends in decoratie en architectuur, die geldt voor zowel woningen als gebouwen.

Adverteren - Blijf lezen onder Een familiekamer

Met ruimte om het hele gezin (en meer) rond een tafel te verzamelen. Twee banken en een grote fauteuil voor een modulaire compositie voor audiovisuele media. De tonen, neutraal met donkere tonen in sommige details.

De hal

Aan de muur die de keuken hal beperkt, opende Sandra de Benito, de architect die verantwoordelijk is voor het project, een glazen opening waardoor het licht de ingang van het huis kan bereiken. Het is bedekt met een steunplank en dus is het gebied vrij van meubels. Op de achtergrond toegang tot de woonkamer.

Woonkamer

Met grote doses natuurlijk licht wordt de ruimte gedeeld door de woonkamer en eetkamer.

Een magazijn voorkant

Waar ook voor het decoratieve aspect is gezorgd. Hoge en lage meubels met opslagcapaciteit, de tv en decoratieve accessoires in een extra die persoonlijkheid geven.

Goed verbonden keuken

Deze weergave toont toegang vanuit de woonkamer naar de keuken. Met deze oplossing zijn alle zones geïntegreerd, wat de doorgang en communicatie vergemakkelijkt.

Discrete voorzijde van kasten

Langs de gang, een kast vooraan.

De keuken

De keuken werd geprojecteerd tot op de millimeter zodat deze opbergruimte, werkoppervlak en een praktische en functionele mini had kantoor.

Alles in neutrale tinten met glazen fronten in het werkgebied. Het aanrecht strekt zich uit over een schiereiland als een ontbijtbar.

Een lichte keuken

De keuken ontvangt natuurlijk licht vanuit de woonkamer. De gekozen coatings en kleuren verbeteren de helderheid. Het hout van de vloer verwarmt ongetwijfeld de omgeving. De voorkant van de gootsteen is degene die overeenkomt met de glazen opening van de hal.

Uitzicht op de keuken

Nog een uitzicht op de keuken.

Master slaapkamer

De hoofdslaapkamer heeft een geïntegreerde badkamer en een ruimte, voorheen overeenkomend met een terras, ook geïntegreerd in de rustruimte. Daarin is een werkhoek gecreëerd.

Op het hoofdeinde loopt een op maat gemaakt meubilair met planken aan elke kant van het bed, als nachtkastje.

Kleedkamer

Bij de ingang van de kamer, de kleedruimte met kamerhoge kasten.

De studie

De studeertafel van de master bedroom rust op een van de planken gecreëerd tussen de pilaar en de muur, in de overgang tussen het slaapgedeelte van de slaapkamer en het terras omgezet in een studio.

Voor de studio ...

Een dressoir dat dient als opslagsteun voor het bureau of om accessoires op te bergen.

Van de badkamer naar de slaapkamer

Uitzicht vanuit de badkamer geïntegreerd in de slaapkamer naar de slaapkamer.

De voorkant van de gootsteen

De voorkant van de gootsteen is dubbel, met meubels afgewerkt in natuurlijk hout. Deze badkamer heeft een douche met zuurglazen scherm.

Jeugd slaapkamer

Een van de slaapkamers, jeugdige lucht, met een comfortabele en ruime studieruimte voor het raam.

Tweede badkamer

De tweede badkamer is verdeeld in twee ruimtes: een met een dubbele wastafel voorkant met zeer weinig diepte en een douche en de andere, onafhankelijk door een zuur glazen behuizing met het toilet en bidet.

Laag fonds

Op deze foto ziet u de kleine onderkant van de wastafelkast. Op deze manier is de ruimte duidelijker en is het mogelijk om een ​​comfortabele werkdouche te creëren.

Zwart en wit slaapkamer

Nog een slaapkamer met stapelbed en studeerruimte. Dit beddensysteem laat de kamer vrij.

Voor de hervorming ...

Dit was het huis vóór de hervorming.

De keuken vóór de hervorming

De keuken vóór de hervorming.

Slaapkamer vóór de hervorming

Slaapkamer vóór de hervorming.

Voor de hervorming

Voor de hervorming.

Voor de hervorming

Voor de hervorming.

Voor de hervorming

Voor de hervorming.


Video: Volledig gerenoveerd, vrijstaand familiehuis in Geldermalsen! (Augustus 2021).