Anderen

Voor en na: van claustrofobische vloer tot open studio

Voor en na: van claustrofobische vloer tot open studio

Vóór de hervorming was de grote attractie van dit appartement het terras, met uitzicht op de kathedraal van de Goede Herder van San Sebastian. Het interieur was zo overweldigend dat hij het liefst naar zijn terras wilde ademen. Op zijn 40 vierkante meter een minibaño (van slechts 1 vierkante meter), een keuken, een woonkamer, een slaapkamer waarin slechts een bed en een gang was binnengekomen. Allemaal onafhankelijk en overweldigend. Maar nadat het door Living Projects was gegaan, veranderde het uiterlijk radicaal. De studie maakte een tabula rasa, waarbij scheidingswanden werden geëlimineerd en de plant opnieuw werd getekend met een meer open en functioneel concept, om er een vakantieappartement van te maken. De keuken begon ruimte te delen met de woonkamer en, in een mezzanine, verborgen achter schuifdeuren, een grotere slaapkamer dan de vorige waaronder een perfecte opslagruimte is voor dit type behuizing. De badkamer werd vergroot door deze in twee te delen: in een deel de wastafel en douche en, vlak voor, het toilet en de wasmachine.

In de decoratie overheersen de witte kleur en de natuurlijke afwerking van het hout, de Scandinavische stijl en de vriendelijke lijnen. De bank, in een donkerdere en fluwelen toon, geeft de warme en afgebakende aanraking, zonder het open concept, de lounge, te verliezen. Accessoires in groen en geel en met plantmotieven, zoals vazen, kussens of bloemen, zorgen voor dynamiek. Een resultaat zo gezellig en comfortabel dat het nu moeilijker is om de beslissing te nemen om op het terras te gaan eten of binnen te blijven.

www.proyectosliving.com
www.alwayseasyrental.com

U bent misschien geïnteresseerd:

- Lage kosten hervorming: de voor en na van een zolder met uitzicht

- Voor en na: van deprimerend appartement tot de ideale studio

- Een perfect gebruikte en geordende mini-studio

- Een appartement met veel design in 25m2

Adverteren - Blijf lezen hieronder Tweede kans

Dit penthouse van 40 vierkante meter in San Sebastián is weer tot leven gekomen dankzij de studie Living Projects.

Alles in één

De scheidingswanden werden verwijderd om een ​​gedeelde ruimte te creëren en het interieur te openen, voorheen zeer overweldigend.

Delen is leven

De woonkamer, eetkamer en keuken delen dezelfde ruimte.

Minimalistische keuken

In wit, grijs en met eenvoudige lijnen combineert het perfect met de woonkamer.

Grote capaciteit

Als vakantieappartement was het essentieel om opslagruimte te creëren. Het werd bereikt door het installeren van een kast onder de slaapkamer in loft.

Lichte metalen

Een metalen en houten trap leidt naar de slaapkamer.

Privacy instellingen

De slaapkamer kan worden geïsoleerd of geopend dankzij houten schuifdeuren.

Laat er licht zijn

Intieme verlichting werd bereikt en de ruimte werd gemaximaliseerd dankzij een houten hoofdeinde met LED-verlichting.

bad

De vorige badkamer had slechts 1 vierkante meter. Om het uit te breiden, was het verdeeld in twee tegenover elkaar liggende ruimtes. Een van hen (foto) herbergt de wastafel en douche.

Wassen gebied

Het andere deel bevat het toilet en de wasmachine.

bekeken

Vanaf het terras kunt u het centrum van San Sebastián zien.

Goede schaduw deken je

Met een zonnescherm kunt u zelfs op de warmste dagen buiten eten.

Ele vorm

Het terras loopt rond het huis.

ik rust

Buiten ontspanningsruimte.

Het lichaam van een koning voor

Pijnlijk, donker en onpraktisch.

Lounge eerder Muren eerder Hall eerder Slaapkamer eerder Voordien koken Keukenkasten eerder

Ze leefden betere tijden ...

Dak eerder Badkamer eerder

Allemaal ingebed in slechts één vierkante meter.

Binnenplaats Plan eerder Later vliegtuig


Video: Can Silence Actually Drive You Crazy? (Juli- 2021).