Anderen

Een eigentijdse designvloer

Een eigentijdse designvloer

Àbag Arquitectura heeft een uitstekende hervorming van dit gezellige en praktische huis, een Appartement gelegen in Sarriá, Barcelona, ​​van 79 vierkante meter van het oppervlak. Gelegen in een oud gebouw uit de jaren 60 en met een te gecompartimenteerde verdeling en niets logisch, was het doel van Abel Pérez Gabucio met zijn interventie win vloeiende en lichte ruimtes. Bij de hervorming werden Catalaanse gewelven ontdekt die zichtbaar zijn gelaten, wit geschilderd, om de ruimte te personaliseren met een architectonisch element van groot visueel gewicht.

De verdeling is georganiseerd in twee gebieden: de dag met de woonkamer, eetkamer en keuken, en de nacht met de kamers. Het daggebied is georganiseerd in een rechthoekig plan dat de binnengevel met de buitenkant verbindt. Hier is ook toegang tot huisvesting. Het meest besloten gedeelte is verdeeld in een kantoor, de hoofdruimte en de logeerkamer. De nieuwe distributie zorgt voor betere omgevingen, het geven van externe output aan elk van de kamers.

De inrichting reageert op een eclectische stijl hoewel de mediterrane stijl eruit ziet met hout gesneden om te zagen in de slaapkamer, Gerecycleerde stukken, industriële accenten en een Scandinavische smaak. Een mix van stijlen die een licht en gezellig eindeffect oplevert, dankzij de mix en het op maat gemaakte meubeldesign. Alles is zeer neutraal in basistonen, hoewel texturen en noten in felle kleuren voorzichtig de neutraliteit doorbreken.

Adverteren - Blijf lezen onder Een verdieping met doorlopende ruimtes

Àbag Arquitectura heeft de ruimte van dit oude appartement opnieuw verdeeld om het een jeugdige, frisse en eigentijdse uitstraling te geven met ononderbroken omgevingen en meubels die bewegen tussen designstukken, andere op maat gemaakt en ook gerecycled.

Woonkamer en eetkamer, de keuken op de achtergrond

De bestrating is van hout, behalve op het terras en in de keuken, allemaal geïnstalleerd op 45 graden om het project meer amplitude te geven.

Op het plafond witte gewelven.

Hier kunt u de verdeling van de ruimte met zich bij het raam zien, de eetkamer beneden met een tafel, stoelen en een bank en de keuken op de achtergrond.

Directe toegang

Het huis is direct toegankelijk voor het daggedeelte. Hier is de verlichting in tweeën verdeeld: spotlights van muur tot plafond om zelfs gewelven en andere verlichting van de muur tot plafond keuken te verlichten.

In de eetkamer, een centrale tafel en een bank die een steunmeubel voor televisie wordt.

De radiatoren zijn de originelen van het huis, grijs geverfd.

De hoofdmuur van de kamer

Naast de bank in de eetkamer, de tv-kast.

Meubels op maat

Op de hoofdmuur, voor de bank, lopen de lage bank en een plank op een blinde muur.

Het vaste meubilair is ontworpen door Abel Pérez Gabicio, van Àbag Arquitectura, zoals deze kleine open gelakte bank verouderd in wit.

De eetkamer

Op de eettafel, twee zwart gelakte ijzeren platen in de vorm van een klassieke tulp, verbonden met koperen buizen.

Een ontbijt bar

Een bar begrenst de keuken. Daarboven een paar plafondlampen, model Heldere spruit, Nordic Tales met houten lamphouders.

Naast de bar, een deur die communiceert met het gratis toilet.

De keuken

De keuken is volledig ontworpen door Àbag. Het combineert materialen en vormen zoals grenen, zeshoekig cement en gelakt in verouderd brons.

Keuken detail Nog een foto van de keuken Het hout, goed aanwezig

Toegangsdeur naar het huis, in het wit met houten details, een materiaal dat in verschillende kamers in het huis wordt herhaald.

Het kantoor

De eigenaren hadden een plek nodig om thuis te werken.

De hoofdslaapkamer

In de hoofdslaapkamer is het hout de hoofdrolspeler met een hoofdeinde gemaakt van gelakt grenen en met wandkandelaars aan elke kant. Als nachtkastje, een zeshoekige module aan één zijde.

Met kleedkamer en badkamer

De slaapkamer communiceert met een kleedkamer van gerecyclede deuren van het huis zelf. In het magazijn zijn modules op twee fronten georganiseerd. De badkamer bevindt zich aan het einde van de hal.

Ook in hout

Een andere hoek van de hoofdslaapkamer.

De badkamer

Met een grote inloopdouche.


Video: Ontdek de nieuwe Marmoleum & Novilon vtwonen collectie (Augustus 2021).