Anderen

Een gezellig appartement na een grondige renovatie

Een gezellig appartement na een grondige renovatie

De eigenaar van dit huis werd in handen van de interieurontwerpstudio Obra de Eva gelegd om dit huis volledig te hervormen. Het is een oud gebouw uit 1929 dat in kleine kamers was verdeeld. De scheidingswanden werden afgebroken om een ​​nieuwe distributie op te bouwen, volgens de huidige behoeften.

Het doel was om een ​​open en brede ruimte te bereiken, waar natuurlijk licht circuleerde. Het was ook nodig om opslagruimte te winnen met aangepaste kasten. Laten we kijken wat het resultaat is.

Foto's en project: Eva's werk.

Adverteren - Blijf lezen onder Alles in één

Vanuit de hal heeft u toegang tot een gemeenschappelijke ruimte die wordt gedeeld door de woonkamer, de eetkamer, een werkruimte en de keuken. Natuurlijk licht is een pluspunt. Bovendien bedacht het werk van Eva een systeem van houten treden waardoor het terras toegankelijk is via twee verticale ramen. Tussen hen, een beetje meubels.

Algemeen beeld en natuurlijk licht

In dit gedeelte van het huis zijn de meubels op maat ontworpen, zodat ze perfect in de omgeving zijn geïntegreerd.

Verticale vensters

Ramen waardoor het terras toegankelijk is via een paar stappen, perfect geïntegreerd in de decoratie. De dode ruimtes zijn gebruikt met op maat gemaakte meubels. Een ervan is gereserveerd voor audiovisuele media.

Keuken open naar de woonkamer

Uitzicht vanuit de woonkamer naar de keuken met de hal onderaan de vloer. De keuken heeft natuurlijk licht. Het wordt onafhankelijk van een halfhoge muur die dient ter ondersteuning van meubels en de bank. Voor het meubilair, verdeeld in een U-vorm, een tafel met stoelen als eetkamer.

Hetzelfde kleurbereik

Een halfhoge muur definieert de keuken. De bank rust erop.

Dezelfde bestrating door het hele huis geeft eenheid. Dezelfde kleureenheid in het interieurontwerp blijft ook behouden.

Eetkamer detail

Een lichtgewicht uitschuifbare glazen tafel en twee stoelen. In deze aansluiting ziet u de schuifdeur die de hal onafhankelijk maakt.

Zithoek

Een L-vormige bank in clade-toon en een vierkante tafel in donker hout.

Werkgebied

Het was noodzakelijk om een ​​klein kantoor in het huis te integreren. Eva's werk koos ervoor om het in de woonkamer te plaatsen, naast een raam.

Ondersteuning bibliotheek

De boekenplank ondersteunt zowel het werkgebied als de lounge.

Kleedkamer

Al in het meest besloten gedeelte van het huis is een kleedkamer met tegenoverliggende kasten en met wit gelakte fronten gecreëerd. In het huis van Obra de Eva ontwierp hij nog een aangepaste kast in de hal.

Het interieur van de kasten is gepland tot op de millimeter volgens de behoeften van de eigenaren.

De slaapkamer

In de slaapkamer was het hoofdeinde op maat ontworpen in wengéhout, met twee bladen Tolomeo aan elke kant van het bed. De tafels zijn twee planken of consoles geïntegreerd en gevlogen.

als

De voorzijde van kasten die naar het bed zijn gericht, opent in het centrale gedeelte, zodat de tv wordt geïnstalleerd.

De badkamer

Zicht op de badkamer in blauwe en sanitaire kleuren in wit. Er werd gekozen voor een kleurbereik dat een gevoel van netheid en frisheid gaf. De douchebak heeft een halfhoge muur en een vast glas, dat de kamer verlicht.

Voor de gootsteen, een spiegelmaan.

Wassen gebied

In de badkamer, achter het gordijn, naast het toilet, is de wasruimte geplaatst met de wasmachine en droger.


Video: Geerlaan na renovatie (Juli- 2021).