Opmerkingen

Een 'casual look' herenhuis

Een 'casual look' herenhuis

Gelegen in een urbanisatie aan de rand van Madrid, is dit herenhuis herboren uit de hand van de architect Mª José Navarro Segura, verantwoordelijk voor de transformatie. Dankzij een intelligente hervorming, die haar volledig heeft kunnen veranderen distributie vorige voor nog een doorzichtig, het huis is een ander, moderner en functioneler, Perfect voor hun eigenaren, een stel met twee meisjes. Dankzij de eliminatie van de scheidingswanden, de verbinding van de omgevingen en de uitbreiding van de openingen van alle vensters tussen 30-40%, circuleert het natuurlijke licht vrij door alle ruimtes.

Een andere sleutel van het project: De veranderingen in de keuken. Het blijft op dezelfde plaats, maar voordat het klein was en scheidingswanden had. Nu heeft het meters en veel meer licht gekregen omdat het naar de woonkamer opent; een glas scheidt het subtiel van de hal, en van het oude raam, dat de ingangstuin liet zien, is er niets meer over. Het werd vervangen door schuifdeuren die rechtstreeks toegang bieden, zonder een omweg te hoeven maken. Als de verdeling heeft bereikt dat de kamers breedte en natuurlijk licht krijgen, hebben de bekledingen en decoratie de omgevingen gezellig en harmonieus gemaakt. De heldere muren in de woonkamer, die in de slaapkamers veranderen in bruine en natuurlijke tinten, en het laminaat dat voor de vloer wordt gekozen, met brede latten die zich op de trap uitstrekken, zorgen voor een homogene achtergrond die zorgt voor visuele continuïteit naar de omgeving.

De vele nuances gecreëerd door de combinatie van texturen en materialen in de slaapkamers verdienen speciale aandacht. Op de hoofdwand is de muur van het bed bedekt met een papier met grote spiralen, maar op een toon zo discreet als de beige, perfect voor het genuanceerde hoofdeinde, het nachtkastje en een paar fauteuils, allemaal stukjes donker hout . Bij kinderen heeft het gekozen voor twee vezelmoffen, die texturen en nuances bieden en de wanden ook beschermen tegen wrijving en slijtage. De inrichting completeert stomende luifels, met charme en goed gecoördineerd textiel, die stijl verspillen.

DE HERVORMING VAN DE COcina:
- Het neemt dezelfde plaats in, maar het was kleiner. Nu heeft het breedte en veel natuurlijk licht gekregen met deze nauwkeurige veranderingen.
- De partities zijn verwijderd. Na de renovatie opent het naar de woonkamer en alleen een glas scheidt het van de ingang, zodat het oppervlak er groter uitziet en groter is.
- Op de gevelmuur Het had slechts één raam, maar nu zijn er twee schuifdeuren die rechtstreeks communiceren met een van de tuinen.
- De esthetiek van het meubilair, Een eiland en een kastfront, is verfijnd om te integreren in de woonkamer. Zelfs de bel is verborgen in het valse plafond.En nog een extra: een tuinveranda die ideaal is, kan niet alleen in de zomer worden gebruikt. Leer in deze video van onze #Decoration-cursus het hele jaar door hiervan te profiteren: NEEM PARTIJ NAAR DE VERF IN HERFST.

Reclame - Blijf lezen hieronder Een heel speciale trap

De trap biedt privacy aan de woonkamer vanaf de ingang, terwijl de ruimte wordt bepaald. Vanwege het ontwerp krijgt het absolute prominentie in de hal en verdeelt de plattegrond met zijn nauwkeurige locatie in twee zones.

Trap ontworpen door de architect Mª José Navarro Segura, verantwoordelijk voor de hervorming, uitgevoerd door Roman Franczak. Op vloer en trap, laminaat Trendtime van de firma Parador, geïnstalleerd door Eurotarimas.

U bent geïnteresseerd: DE BESTE VOORBEELDEN VAN DECORATIEVE TRAPPEN

L bank

Designstukken bestaan ​​op neutrale basis samen met andere etnische groepen, die visueel interessant worden met geïntoneerde uitbarstingen van kleur. Het resultaat: een natuurlijke en gezellige inrichting. Sofa in L, van B.d Madrid. Kussens en deken mohair, van Gancedo. Salontafels, van Vitra. Lamp, door Santa & Cole. Lederen vloerkleed, van Zara Home.

Panoramisch raam

Een panoramisch venster, met een vast glas, biedt veel natuurlijk licht en uitzicht op de tuin, naast het creëren van visuele diepte. Val voor haar op met de silhouetten van de lederen fauteuil en de lamp, maar ook met de aanwezigheid van een uniek hindoe-meubilair.

U bent geïnteresseerd: CRYSTALEN 'FABRIEKSTIJL' OM OMGEVINGEN TE SCHEIDEN

Meubels en Boeddha, door Abaka

Window, door Vizcaíno Blanco. Meubels en Boeddha, van Abaka. Vaas, uit Batavia. BKF fauteuil, van DomésticoShop. lamp statief, van Santa & Cole. Radiator, van Runtal, in Azulejos Peña.

Houten en stalen tafel

Aan de muur bevestigd, om de circulatie in de woonkamer vloeiender te maken, bestaat de eetkamer uit een houten en stalen tafel, pure lijnen en verschillende stoelen met een ander ontwerp. Tussen de witte muren wordt de zwarte vitrine een middelpunt, terwijl soberheid en elegantie in de omgeving worden gebracht. Mesa, van The Globe. Witte stoelen, van Vitra. Showcase, door Becara. Flexo, van Mimub.

Kleurenpalet

De witte muren en het platform geven visuele continuïteit aan de omgevingen. De eetkamerdecoratie herhaalt ook dat duo op de tafel en stoelen; een verstandige beslissing, omdat deze homogeniteit natuurlijk is en ook een gevoel van kalmte uitstraalt.

Designer lounge stoel

een chaise longue, met een tijdloos ontwerp en een boekwinkel die planken en ligplaatsen afwisselt met deuren, vormen een tandem met stijl, die rust en lezen uitnodigt. Chaise longue, van Becara. Meubels, ontworpen door de architect en gemaakt door Carpintería Cobeña. Rode kussens en pelsdeken, van A Loja do Gato Preto.

U bent geïnteresseerd: 13 TIPS VOOR DE DECORATIE VAN MINI-KAMERS VOL DE HUIDIGE IDEEËN

Glazen deur

Toegang tot de tuin vanuit de woonkamer.

U bent geïnteresseerd: HOE DE VERF (VIDEO) IS VERFRAAID:

Buiten dineren

Het is toegankelijk vanuit de keuken via een wijd open deur. De circulatie tussen de twee is vloeiend, omdat de afstand tussen de keukenkasten en het eiland genereus is. Tuinmeubilair, van Teklassic.

Plank met staalplaten

De ingang is gescheiden van de keuken door een glazen behuizing. Op de voorgrond zijn een plank dunne stalen platen, opgehangen aan het plafond, en een lage kast een pluspunt van design. De set onderhoudt de visuele verbinding tussen de twee omgevingen en laat natuurlijk licht door.
Rekken, ontworpen door de architect Mª José Navarro en gemaakt door Locksmith Ognian. Gelakt meubilair, van timmerwerk Cobeña. Brieven, van BoConcept.

Glazen wand

De keuken bereikte meters en een buitengewone helderheid bij het vergroten van het oppervlak van het raam na de hervorming; maar ook om open te staan ​​voor de woonkamer en alleen door een glazen wand van de ingang te worden gescheiden. Radiator van de firma Runtal, overgenomen in Azulejos Peña.

Video: kijk hoe de keuken eruit zag zonder scheidingswanden

Multifunctioneel eiland

In de keuken draait alles om een ​​multifunctioneel eiland uitgerust met een bord en gootsteen, inclusief ontbijtbar. Het is een geprojecteerde ruimte met een sociale roeping, die oogcontact houdt met het interieur en exterieur van het huis. Keuken, door Santos, in Discesur. Pando's bel, verborgen in het valse plafond. Lampen, van Habitat. Carpet, door A Loja do Gato Preto.

U bent geïnteresseerd: DE BESTE KEUKENS MET EILAND

Toegang tot dia's

Radicale verandering. Vóór de renovatie bevond de keuken zich op dezelfde plaats, maar hij was kleiner, hij had scheidingswanden ... Nu heeft hij meters gewonnen en heeft directe toegang tot de woonkamer en de tuin via schuifdeuren.

We vertellen u op video: EEN KEUKEN ZONDER TABIQUES

Luifel met klamboe

De mix van texturen zorgt voor een mooi effect in deze kinderkamer, van beddengoed en baldakijn met klamboe tot het nachtkastje, beitsen en traliewerk en jaloezieën. In dit rustgebied biedt de basis warmte aan de omgeving en ook bescherming aan een gebied dat erg wordt blootgesteld aan wrijving. Kussens en geborduurde hoes, van Zara Home. Klamboe, van A Loja do Gato Preto. Nachtkastje van Zara Home. Lamp, door Mobisa. Garland, door Maisons du Monde.

Esparto Elephant Head

De inrichting van de kinderkamer wedt op de warmte die wordt geboden door drie basiselementen: het hout in het meubilair, de vezel in de plint en het langharige tapijt. De olifantenkop gemaakt met esparto is een sympathieke knipoog naar decoratieve trofeeën, die een trend zijn in het interieurontwerp.
Bureau, huis en veld. Voorzitter, van Vitra, in Mobisa. Hoofd van de olifant, van Mimub.

U bent geïnteresseerd in: JEUGDBUREAUS EN STUDIEGEBIEDEN VOOR JEUGDKAMERS

De gootsteen, in een muuruitsparing

Goed opgelost. De ingang van de muur in dit toilet, rechthoekig, werd geoptimaliseerd met een mini-gevlogen bassin, Aquastanding, die de doorgang naar het toilet niet belemmert, omdat het nauwelijks opvalt. Wandkraan en tegels, door Discesur.

U bent geïnteresseerd in: 8 AAPWASSERS VOOR KLEINE BADKAMERS

Hemelbed met textielrand

Het bureau, functioneel en leeg, contrasteert met de rustruimte, met een meer romantische halo. Dit combineert een baldakijn met textielrand met vrolijke veelkleurige penseelstreken op het bed. Als achtergrond, een muur versierd met marsalatoon en een plint van natuurlijke vezels. Kussens en bloemenplaid met franjes, van Gancedo. Ikea-bureau. Voorzitter, van Vitra, in Mobisa.

Mosterdtoon deken

Donker hout en mosterdkleurige accenten krijgen opluchting met zijn opvallende contrast in de slaapkamer, waar lichte kleuren overheersen in het beddengoed en de muren.
Wallpaper, van Vescom. Hoofdbord, uit Batavia. Fauteuils, van Mobisa. Kussens en deken in mosterdtint, van C&C Milano, een firma gedistribueerd door Macarena Saiz. Lamp, olijfverlichting. Rolgordijn, van Ibersol.

behang

In goed gezelschap In de slaapkamer benadrukt het spel van clair-obscur. De nuances van papier en de kleur van textiel vergroten de interesse in donker meubilair. Wallpaper, van Vescom. Hoofdbord, uit Batavia.

U bent geïnteresseerd: 15 IDEEËN OM HET HOOFD TE RENOVEREN EN UW SLAAPKAMER TE HERVINDEN

Aanrecht geblazen

De gootsteen, gelegen in de slaapkamer, was geprojecteerd in glas en staal, met een wandkraan van het huidige ontwerp. Deze kleine hoek dient als voorkamer voor een onafhankelijke ruimte, met een enkele hoofdrolspeler: een betegelde douche met dezelfde zwart-witte coating als de vloer. Aanrecht geblazen en gootsteen, door Gunni & Trentino. Kranen, van Discesur. Coating, van Cheops.

U bent geïnteresseerd: ABUHARDILLADOS CEILINGS, INCLINATE HEN

Kelder zwembad

De werken hadden ook invloed op de tuin, die werd opgegraven om de kelder te verlichten via een Engelse binnenplaats. Het resultaat: de constructie in de kelder van een zwembad van 3 x 6 m, met tegenstroomzwemsysteem en airconditioning op zonne-energie.

Distributieplan

Het gevoel van ruimtelijkheid werd bereikt door een panoramisch venster dat binnen en buiten smelt.

Huis plan

Het gevoel van ruimtelijkheid werd bereikt door een panoramisch venster dat binnen en buiten smelt.